سیخ شوی

سیخ شوی

همواره شستن و تمیز کردن سیخ های جوجه و کباب پس از استفاده به دلیل چسبیدن مواد غذایی بر روی آن ها یکی از مشکلات رستوران ها و تالارها و کترینگ ها بوده است.
برای حل این مشکل دستگاه سیخ شوی حلزونی به منظور شستشوی تعداد بالای سیخ های جوجه و کباب به صورت چرخشی در رستوران ها ، کترینگ ها و تالار های پذیرایی طراحی و تولید شده است.
دستگاه سیخ شوی با محفظه حلزونی خود قادر است تعداد 500 سیخ را در مدت 20 دقیقه کاملا شسته و از باقی مانده کباب ها پاک کند که همین باعث کم شدن زمان شستشو می شود.
مصرف آب برای هر دوره شستشو نیز 30 لیتر آب داغ می باشد که همین امر یکی از مهمترین مزایای این دستگاه در صرفه جویی آب خواهد بود.