منوی سایت

یخچال وسردخانه ها


کلیه مواد اولیه غذایی پس از پاکسازی اولیه باید به صورت تفکیک‌شده وارد سردخانه‌های زیر صفر و بالای صفر شوند. پس از آن نیز بر حسب میزان مصرف و یا پس از پخت ، در یخچال‌ و فریزر نگهداری می‌شوند
علاوه بر مواد غذایی پخته و آماده، دسرها و بستنی‌ها نیز برای نگهداری به یخچال و فریزرهایی با دمای مناسب نیاز دارند
برای حفظ کیفیت و طعم ماده غذایی آماده و سردشده و با توجه به زمان نگهداری، باید از یخچال‌هایی‌ با دمای مناسب استفاده شود
برای انتخاب و ساخت سردخانه‌های مناسب، از شرکت آرکاتجهیز مشاوره بگیرید