دانستنی ها

چگونه یک آشپزخانه صنعتی کوچک طراحی کنیم؟

چگونه یک آشپزخانه صنعتی کوچک طراحی کنیم؟

چگونه یک آشپزخانه صنعتی کوچک طراحی کنیم؟: یک آشپزخانه صنعتی با طراحی ایده آل، مجموعه ای کارآمد، ایمن و سودآور برای آماده سازی غذا می باشد. یک آشپزخانه صنعتی ارگونومیک، مالک، سرآشپز و کارکنان خود را همیشه راضی نگه خواهد داشت.

ویژگی راه اندازی بهترین کافی شاپ

ویژگی راه اندازی بهترین کافی شاپ

راه اندازی کافی شاپ علاوه بر مسائل مالی و تجهیزات کافی شاپ که در مقاله گذشته با نام هزینه راه اندازی کافی شاپ به آن اشاره داشتیم ، شامل موارد کیفی خاصی نیز می باشد که در زیر به برخی از آنها اشاره خواهیم نمود

راه اندازی فست فود کوچک

راه اندازی فست فود کوچک

عوامل متفاوتی در انتخاب حجم و اندازه فست فودی که می خواهیم راه اندازی کنیم نقش دارند ، به طور مثال به موارد زیر می توان اشاره کرد

خرید تجهیزات آشپزخانه صنعتی رستوران

خرید تجهیزات آشپزخانه صنعتی رستوران

راه اندازی رستوران شامل مراحل مختلفی است که یکی از مهم ترین آن ها تهیه و خرید تجهیزات آشپزخانه ی آن می باشد. تجهیزات و دستگاه هایی که شما برای فعالیت در چنین کسب و کاری خریداری می کنید، باید دارای ویژگی های مختلفی باشند که گروه مشاوران برتر قصد دارد در این مقاله به آن ها اشاره کرده و پارامتر های مهمی که در هنگام خرید این وسایل لازم است رعایت شوند را به صورت مختصر توضیح خواهیم دهد.

شش نکته در خرید تجهیزات رستوران

شش نکته در خرید تجهیزات رستوران

اگر شما در حال تاسیس کترینگ (پذیرایی یا آشپزخانه ی صنعتی) هستید و یا اینکه تصمیم به بهبود امکانات و تجهیزات آشپزخانه صنعتی خود دارید ، ابزار و تجهیزات بسیاری وجود دارند که می توانند کار را برای کارکنان شما بسیار راحت تر و دلپذیرتر کنند !